Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

Τι είναι η FemtoLASIK;

620466077c427f141effa294382f5fba S

Η πιο σύγχρονη τεχνολογία στον χώρο των διορθωτικών επεμβάσεων όρασης σήμερα (laser μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού) είναι η μέθοδος femtoLASIK. Η μέθοδος αυτή είναι μια εξέλιξη της συμβατικής LASIK που χρησιμοποιείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια σε χιλιάδες μάτια ανά το κόσμο και έχει αλλάξει την ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.
Η διαφορά της femtoLASIK από την συμβατική LASIK βρίσκεται στην χρήση ενός femtosecond laser (femtosecond από τους παλμούς συχνότητας 0.000000000000001 του δευτερολέπτου) οι οποίοι με ακρίβεια εστιάζουν πάνω στον οφθαλμό και δημιουργούν τον κρημνό (flap) στον κερατοειδή χωρίς να χρησιμοποιηθεί από τον χειρουργό σε καμία φάση της επέμβασης νυστέρι.
Η τομή που γίνεται όχι μόνο είναι απόλυτης ακρίβειας αλλά μειώνει κατά ένα τεράστιο ποσοστό την πιθανότητα επιπλοκής μετά την επέμβαση, ενώ ο χειρουργός έχει τον απόλυτο έλεγχο έτσι ώστε η επέμβαση να έχει το αρτιότερο και ασφαλέστερο αποτέλεσμα για τον ασθενή.
Στο EyeClinic έχουμε πλέον καταργήσει την συμβατική μέθοδο LASIK και όλες οι επεμβάσεις μας γίνονται με την χρήση του Alcon Wavelight Femtosecond Laser – το οποίο και είναι το μοναδικό στο είδος του στην Αθήνα.

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας