Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

Η Οφθαλμοχειρουργική Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας Eye Day Clinic αποτελεί κέντρο αναφοράς, τόσο από πλευράς τεχνολογικού εξοπλισμού, όσο και από πλευράς υψηλού επιπέδου Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Πιστοί στην δέσμευσή μας για παροχή των πιο σύγχρονων και αξιόπιστων υπηρεσιών, επενδύουμε συνεχώς στην αναβάθμιση των υποδομών μας, αλλά και στην εκπαίδευση των συνεργατών και του προσωπικού μας. Ο άρτιος εξοπλισμός και η διαρκής ανανέωση με τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά και θεραπευτικά μέσα, καθώς και η στελέχωση από επιστημονικό και παραϊατρικό προσωπικό υψηλής εξειδίκευσης μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε στην κορυφή των εξελίξεων.

Η μονάδα μας διαθέτει:

Δέκα (10) χειρουργικές αίθουσες κατάλληλες για το σύνολο των οφθαλμολογικών επεμβάσεων προσθίου και οπισθίου ημιμορίου, όπως χειρουργική καταρράκτη, γλαυκώματος, υαλοειδεκτομών, αποκολλήσεων, χειρουργική βλεφάρων κτλ.

Δύο (2) χειρουργικές μονάδες για διαθλαστική χειρουργική, όπως laser μυωπίας, αστιγματισμού, υπερμετρωπίας και κερατόκωνου 

Εξεταστικές - διαγνωστικές μονάδες και τμήματα παθολογίας - χειρουργικής προσθίου και οπισθίου ημιμορίου καθώς και διαθλαστικής χειρουργικής

Κορωνίδα του εξοπλισμού μας αποτελούν τα υπερσύγχρονα Femtosecond Lasers, μοναδικά στο είδος τους στην Ελλάδα, μια που όλες οι επεμβάσεις γίνονται πλέον χωρίς λεπίδα και με την απόλυτη ακρίβεια που προσδίδει ένα laser παλμών. Πιο συγκεκριμένα το Eye Day είναι εξοπλισμένο με:

Μία (1) μονάδα Femto laser FS200 και excimer laser EX500 - κορυφαία διαθλαστική σουίτα της Wavelight για επεμβάσεις laser μυωπίας, υπερμετρωπίας και αστιγματισμού.

Mια (1) μονάδα Εxcimer laser Allegretto 400, για επεμβάσεις PRK. 

Μία (1) πλατφόρμα femto laser LenSx για επεμβάσεις καταρράκτη.

Τρεις (3) πλατφόρμες φακοθρυψίας Centurion και έξι (6) συστήματα φακοθρυψίας Infinity για επεμβάσεις καταρράκτη.

Μία (1) πλατφόρμα Constellation για επεμβάσεις υαλοειδούς - αμφιβληστροειδούς.

Οκτώ (8) χειρουργικά μικροσκόπια.

Ένα (1) σύστημα ηλεκτρονικής καθοδήγησης Verion για τις επεμβάσεις καταρράκτη και ένθεση τορικών και πολυεστιακών ενδοφακών κτλ.

EYE DAY CLINIC - Laser Μυωπίας 

femto4
 
 
lensx machine
 
verion-flip-1
 
 
 
 

 

Tags:

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας