Πιστοποιήσεις

 Το Eye Clinic είναι πιστοποιημένο με το διεθνές ISO 9001:2008 για την διαχείρηση της ποιότητας των υπηρεσιών μας. Επίσης έχουμε την χαρά να είμαστε η πρώτη και μόνη Μονάδα Υγείας στην Ελλάδα που έχει το εξειδικευμένο πρότυπο για μονάδες υγείας EN 15224:2012 για την διαχείρηση ποιότητας των Ιατρικών Υπηρεσιών μας.

 

 

 

iso9001-eyeclinic

iso15224-eyeclinic

OCT-ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ (AVANTI XR)

Η αγγειογραφία χωρις σκιαγραφικό είναι μια πρωτοποριακή τεχνολογία και το τμήμα βυθού του Eye Day Clinic αποτελεί το πρώτο κέντρο στην Ελλάδα που υιοθέτησε την τεχνολογία αυτή.

Εκτός από την OCT-αγγειογραφία, το Avanti XR παρέχει και άλλες μοναδικές δυνατότητες όπως:

Είναι το μοναδικό OCT που παρέχει παχυμετρικούς χάρτες κερατοειδούς και του επιθηλίου του κερατοειδούς – οι πληροφορίες αυτές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στη διαθλαστική χειρουργική, την έγκαιρη διάγνωση του κερατόκωνου και σε μεταμοσχεύσεις κερατοειδούς.
Είναι το μοναδικό OCT που παρέχει τη δυνατότητα μέτρησης της ισχύος του κερατοειδούς και την τομογραφική βιομετρία – αποτελεί την πιο αξιόπιστη μέθοδο υπολογισμού του ενδοφακού στις επεμβάσεις καταρράκτη για όσους ασθενείς έχουν υποβληθεί στο παρελθόν σε επεμβάσεις κερατοειδούς.

Στο κομμάτι της μελέτης γλαυκώματος παρέχει τη πιο ολοκληρωμένη ανάλυση που περιλαμβάνει: μελέτη πάχους νευρικών ινών (RNFL), μελέτη στιβάδας γαγγλιακών κυττάρων, αγγειογραφία οπτικής θηλής, παχυμετρία κερατοειδούς και μελέτη γωνίας προσθίου θαλάμου.

Με την λειτουργία της αγγειογραφίας αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο 4D OCT - Η συσκευή είναι σχεδόν πλήρως αυτοματοποιημένη και η διαδικασία μέτρησης μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα και σε λίγα δευτερόλεπτα. Με την δυνατότητα που έχει το Avanti XR να είναι Wide Field και να σαρώνει 12 x 9 χιλιοστά (40 °), μπορείτε να εξεταστεί μια πολύ μεγάλη περιοχή του αμφιβληστροειδούς, οπτικό νεύρο και ωχρά κηλίδα μαζί, με μία μόνο σάρωση.

 

 

SOCIALIZE

 

Τμήμα Αμφιβληστροειδούς και Ωχράς Κηλίδας